20 Mayıs 2013 Pazartesi

2. Hobi Etkinliği - Gönderdiğim Hediyeler

Müge Hanım'ın düzenlediği 2. Hobi etkinliğinde  Şenay Hanım ile eşleştik. Blog yazmaya başladığım ilk günlerden beri takip ettiğim bir blog olması beni ayrıca mutlu etti. Şenay Hanım'ın yaptıklarını beğenerek takip ediyorum. Bu etkinlik de kendisi için hazırladığım hediyeleri bu gün kargoya verdim. İnşallah yarın elinde olacak :) Şenay Hanım benim için hazırladığı hediyeleri blogunda paylaştı. Kargom geldiğinde fotoğrafını çekip paylaşacağım hediyelerimi ama şimdi bakmak isterseniz buraya  :) Hediyelerimi çok beğendim. İnşallah o da benim onun için hazırladıklarımı beğenir.

İşte benim gönderdiğim hediyeler :)





Gönderdiğim hediyeler blogumda daha önce paylaştığım şeyler :) Patik bitmek üzereydi etkinliğe katıldığımda motifli atkıyı da eşleşmeden sonra Şenay Hanım için yaptım. Örgü bereket kuşlarından kendim için yapıp paylaşmıştım daha önce ve beğenilmişti bunları da Şenay Hanım için yaptım umarım beğenir. Kitap ayraçları ve magnetleri de yapmayı çok seviyorum ve onlarında hediyelerim arasında olmasını istedim. Kitabı Şenay Hanımın kızı için aldım. Şu an yaşına uygun olduğunu sanmıyorum ama ilerde severek okuyacağını düşünüyorum ve kütüphanesinde benden bir hatıra olsun istedim. Jules Verne çocukluğumda çok severek okuduğum bir yazardı o yüzden tercih ettim :) İnşallah hediyelerini beğenir.

Bu güzel etkinlik için Müge Hanım'a çok teşekkür ederim. Hediyelerimi keyifle hazırladım. Heyecanla bekliyorum :)
1. Hobi etkinliğine katılmayı çok düşünmüştüm ama karşı taraf beğenmezse diye cesaret edememiştim. 2. Hobi etkinliğini kaçırmadım. Bir cesaret geldi :) 

8 yorum:

  1. Senin için olanlar da, senin hazırladıkların da çok güzel, zevkle seçilmiş hediyeler :) Güle güle kullanın...
    Hediyenin kutusunu çok güzel düşünmüşsün, bayıldım :)
    Ellerine sağlık Hülyacım, seninkileri de güle güle kullan, sağlıkla, mutlulukla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hediyelerimi bende çok beğendim sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum. Kutuyu daha önce yapıp paylaşmıştım blogumda begenmenize sevindim :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. Hepsini ayrı ayrı çok beğendim Hülyacım çoooook teşekkür ederim. Bu aralar ayraçlara çok ihtiyacım vardı da yapmaya üşeniyordum inanırmısın ve bloğund ao pisicikleri görünce çok da hoşuma gitmişti çok sevindim :) Bereket kuşlarımda hiç olmadı ve dikişten vakit bulup bereket kuşu da yapamadıydım çok sevindim artık benim de bereket kuşlarım var :)
    Düşünüp kuzum için aldığın kitap da beni ayrıca mutlu etti biz her gece yatarken kitap okuruz.. 1,5 yaşından beri okuyoruz düzenli olarak her gece mutlaka, onun için kuzum pek çok hikayeyi bilir ve değişik hikayeler dinlemeye de bayılır. Bölüm bölüm okuyoruz uzun hikayeleri de merakla ertesi akşamı bekliyor. Onun için ayrıca çok sevindim bu hediyeye Hülyacım düşünmen ne güzel :)
    Motifli atkının çiçekleri harika görünüyor, gelince üzerimde de fotoğraflarım , hepsi için çook çok teşekkür ederim Hülyacım :)
    Ellerine kollarına sağlık hepsini severek kullanacağımdan emin olabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim :) Kedili kitap ayracını uzun süredir yapmayı düşünüyordum ama fırsat bulamadığımdan erteliyordum. Size gönderebilmek için hemen yaptım :)
      Kızınızın kitapları sevmesi çok güzel inşallah bu kitabı da sever. Biz de oğlumla okuyoruz her gün kitap daha doğrusu çoğunlukla resimlerine bakıp konuşuyoruz :)
      Hepsini iyi günlerde kullanın sizi tanıdığım için çok mutluyum.
      Sevgiler..

      Sil
  3. hepsi birbirinden güzel, emek verilmiş:) ellerinize sağlık. Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız hediyelerinizi...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...