8 Eylül 2013 Pazar

Kitap Okumak İster Misin?


Takip ettiğim bir blogda gördüm ilk olarak siteyi ve hemen bir araştırma yaptım :) Ücretsiz online kütüphane görevi yapıyorlar. Ne kitaplar için ne de kargo gönderimi için ücret talep etmiyorlar. 2013 yılının sonuna kadar ücreti karşılıyorlar. Sonrasında nasıl bir uygulama olacağını bilmiyorum.
Ramazan bayramından bir kaç gün önce Facebook sayfalarından iletişime geçtim ve istediğim kitapları mesaj yoluyla ilettim. Mesajlara kısa sürede dönüş yapıyorlar. Sitenin ücretsiz kitaplar bölümünden 2 tane kitap seçtim. 19 Ağustos da kargom geldi. Seçtiğim kitaplar sürekli talep edilen kitaplar olduğundan ve beni de bekletmek istemediklerinden PTT Kitaptan yeni kitap alıp göndermişler. Benim istediğim 2 kitaba ek olarak başucu kitaplarından da bir tane gönderdiler. Kitapları bu gün bitirdim. Pazartesi günü PTT Kargo ile göndereceğim. Şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı. Son derece ilgililer. Tebrik ediyorum.
Sitelerine bakmak isterseniz buraya
Facebook sayfalarına bakmak isterseniz buraya
Youtube kanalı için buraya
Twitter hesapları için buraya

PTT Kargo'ya pek güvenmesem de kitap gönderiminde uyguladıkları indirimli kargodan dolayı onları da tebrik ediyorum. PTT Kitap sitesinde de sürekli indirimli kitaplar var. 10 TL üzerine de kargo bedava ama hiç alış veriş yapmadım. PTT'ye işlerini düzgün yapmadıklarından dolayı bir güvensizliğim var. Takıntılı :) basit hatalar yüzünden vakit kaybetmeyi sevmeyen ve çabuk sinirlenen bir yapım olduğundan PTT'den şimdilik uzak duruyorum. Sitelerindeki indirimli kitapları gördükçe de kendimi zor tutuyorum :) 

10 yorum:

  1. ne hos bir uygulama cok hosuma gitti ama eminim yurtdisina gondermiyorlardir ;) zaten evdeki bir yigin birikmis kitaplairmi okumaya bir turlu firsat bulamiyorum ama cocuklar buyuse ve turkiyede olsaydim mutlaka bu firsati degerlendirirdim

    bence bu tarz sosyal projeler desteklenip genisletilmeli tebrik ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamayı bende çok sevdim. Yurt dışına gönderdiklerini sanmıyorum :)
      Blogumda duyurarak daha çok kişinin haberdar olmasını istedim.
      Sevgiler..

      Sil
  2. Gerçekten güzel bi uygulamaymış. Sayenizde bizde öğrendik.Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel bir uygulama ben çok sevdim. Rica ederim bende takip ettiğim bir blog sayesinde haberdar oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.
      Sevgiler..

      Sil
  3. teşekkürler bu bilgilendirme çok hoşuma gitti. aslında kitapları alıp da kütüphaneye koymak ayrıca bir güzeldir ama ne yazık ki sürekli kitap alabilmek pek mümkün olmuyor.hemen siteye bakıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim bende takip ettiğim bir blogda görerek haberdar oldum. Eskiden hep alayım kitap benim olsun isterdim ama şimdilerde bu biraz azaldı :) okumak istediğim kitapları okuyayım da kimin olursa olsun diyorum :) yine de pazartesi günü kitapları kargoya verirken zorlanacağımı hissediyorum. Okumak istediğim kitaplar var sitede yıl sonuna kadar talepte bulunup okumak istiyorum. Seneye nasıl bir uygulama yapacaklarını bilmiyorum.
      Sevgiler..

      Sil
  4. çok güzel bir uygulmaymış, bende hemen incelemeliyim. paylaşmanız çok güzel teşekkür ederimm.:) hemen faceden bakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Pazartesi gönderdim elimdeki kitapları şimdi yenilerinin gelmesini bekliyorum. Bu uygulama sayesinde alınacak kitaplar listemden epey bir kitap azalacak :)

      Sil
  5. Uygulamayı çok beğendim paylaşımın için çok teşekkürler cnm
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım bende çok sevdim. Son günlerde okuduğum kitapların çoğunu bu siteden talep ettim :)
      Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...