14 Ocak 2015 Çarşamba

Etkinlik İlk Ay Motifleri


Motif etkinliğine katıldığımı daha önce yazmıştım. Bu ayın motiflerinin bitmesine son 3 tane kaldı :) Onları da bu gece bitireceğim inşallah. Her ay 25 motif yapıyoruz. Bu ayın renkleri bunlardı. Bitmiş hallerini çok merak ediyorum :) Umarım göndereceğim arkadaş beğenir. İlk defa böyle bir etkinliğe katıldım :)) heyecanlıyım. 10 cm lik ölçüyü başta tutturamadım ama çok şükür bir kaç denemeden sonra başardım :) 
İkinci ayın iplerini henüz alamadığım için 3. ayın motiflerine başlayacağım. Yarım olan bir sürü örgüm de beni bekliyor. Nasıl bitireceğim hepsini merek eder oldum :) her gördüğüm işe başlıyorum. Bu huyumdan vazgeçmem lazım ama aldığım kararı bir türlü uygulayamıyorum. 

Bu gün doktor kontrolüm vardı ve bir sürprizle karşılaştım :)) Doktorum emin değilim ama erkek gibi dedi. Bir karar veremedi. Önceki kontrolde de kız gibi demişti :)) Çok şükür sağlığı ve gelişimi iyi bu bana yetiyor. 3'lü tarama sonucumuz da iyi çıktı.
Şimdilik bebek örgüsüne ara verdim. Bir emin osun da ona göre devam ederim :) 

5 yorum:

  1. Renkler cok guzelmis. Boyle guzellikleri gorunce insanin baslayasi geliyor, ama benimde yarim islerim cok, once onlari bitirmeli yavas yavas. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yarım işler hiç bitmiyor :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. Maasallah ne guzel olmuslar.bende cok hevesleniyorum ama bende de bitirmeme takintisi oldugu icin hic baslamayayim diyip kendimi durduruyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bitirmesi zor gibi görünse de başlayınca çok çabuk ilerliyor.
      Sevgiler..

      Sil
  3. Teşekkür ederim.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...