6 Nisan 2013 Cumartesi

Örgü Baykuş


Baykuş ördüm :) ne olacak bu baykuş hiç bir fikrim yok. Çok sevdim ama ben baykuşumu :) iki tane örüp yanlardan dikilerek içi doldurulabilir. Büyükçe iki parça örüp yastık da yapılabilir. Elimdeki yarım çalışmalar bitince bir kaç şey denemeyi düşünüyorum. Şimdilik bu küçük baykuş ben nereye o oraya dolaşıyoruz :))
Alt kısmı krokodil örneği üst tarafı trabzan örgü ile yaptım. Beyaz iple sıkı iğne tekniği ile gözlerini yapıp üzerine bir de düğme dikerek tamamladım. Krokodil örneğini bir kaç ay önce google da epeyce araştırarak öğrenmiştim :) amacım şal yapmaktı ama başladığım şal olmadı yani örnek tamam ama benim ördüğüm o kadar kalın oluyor ki hevesim kaçtı :) yarım duruyor. Tamamlasam şık bir şal yerine acayip kalın bir battaniyem olur :)) Bu baykuşu yaparak krokodil örneğini de bir çalışmada kullanmış oldum o kadar araştırma boşa gitmedi.

4 yorum:

  1. canım harika olmuş çok beğendim bu baykuşu ..altından bir not defteri kalem sallandırıp mutfağa asılabilir.ilk aklıma gelen bu oldu ya da yastığa aplike edilebilir.duvara asıp küpelerini de sallandırabilirsin altından ..sevgiler cnm....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Çok iyi fikir bunlar. Deneyeceğim.
      Sevgiler..

      Sil
  2. Hülya çoban hn merhaba Baykuş motifin yapikisini anltirmisiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...