9 Mart 2013 Cumartesi

Mektup Zarfı ve Desenli Bantla Kitap Ayracı




Desenli bantlarım hazır gözümün önündeyken uzun süredir yapmayı düşündüğüm kitap ayraçlarını yaptım. Mektup zarfının köşesinden kesip desenli bant yapıştırdım. Ve kitap ayraçlarım hazır :)) Daha güzel bantlar alıp yapmayı düşünüyordum ama elimizdekilerin de kıymetini bilmek lazım :))
Uzun süredir blogumda fazla paylaşımda bulunmuyorum. Bir tembellik söz konusu değil :) Sadece son günlerde hep aynı örgüleri ve el işlerini yapıyorum. Ankara da kaldığım sürede daha önce yapıp burada paylaştığım halkalı havlu kenarından 4 tane daha ördüm. Sadece çiçekleri hazırlanıp havluya dikilecek onun dışında kendim için örüp burada paylaştığım motifli şaldan yeğenim için de ördüm ve yine bir başka yeğenim için daha öreceğim :) Aynı çalışmalar olduğundan sayfamda fazla bir şey paylaşamıyorum. Zaten paylaşsam çok komik olur aynı örnekler, aynı ipler ve aynı renk :)) hiç normal değil yani.
Yaptığım işlerin arasında böyle ufak çalışmalar yaparak hem size buradayım :) diyorum hemde küçük de olsa değişik bir şeylerle uğraşarak sıkılmamış oluyorum. Son günlerde zaten oğlumun ne kadar annesiysem bir o kadar da oyun arkadaşıyım :) o yüzden bana çok fazla boş vakit kalmıyor. Tüm bunlardan şikayetçi miyim tabi ki HAYIR :))

6 yorum:

  1. Ayraçlar çok güzel olmuş, şu desenli bantlardan ben de almalıyım acilen :)
    Kitabı merak ettim, azcık okudum açık sayfadan ama bilemedim, hangi kitap?
    Bir dönem insan döne döne aynı işleri yapıyor, tıpkı şu an benim yaptıklarım gibi, tığ işi ve keçe kalp :) Değişik versiyonlarıyla oyalanıp duruyorum :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Desenli bantlara bayılıyorum :) onlarla yapmak istediğim çok şey var ama elimdeki bantlar hem az hemde desenleri çok güzel değil.
      Okuduğum kitap Orman - Harlan Coben in daha bitirmedim ama sevdim tavsiye ederim :)
      Üst üste aynı el işlerini yaptım hala da yapıyorum sevdiklerime hediye etmek için ama olsun bir gün bitecek ve yeni işler yapabileceğim :)

      Sil
  2. çok guzel ve sirin vir fikiiir ! tesekurler canim:)

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok şık bir görünüm katmış ve oldukça pratik :) ellerinize sağlık en kısa zamanda bende deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yapımı çok pratik ve kullanışlı :)
      Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...