8 Mart 2013 Cuma

Desenli Bantlardan Magnet



Desenli bantlarla magnet yaptım. Fikir bana ait değil :) takip ettiğim bir blogda gördüm dün ama adresini kaydetmemişim :(  pinterest de görmüş ben pek bakamıyorum pinterest e bir açıyorum ona buna bakmaktan :) başka bir şeye vakit kalmıyor. O yüzden uzak durmaya çalışıyorum ama iyi fikirleri de kaçırıyorum tabi :)
Reklam magnetinin üzerindeki kağıdı kaldırıp desenli bantlardan yapıştırıp kestim. Kısacası yapılışı çok uzun ve zahmetli :))  Oğlum bebeklik fotoğrafının üzerine yerleştirdi magnetlerimizi.



Bunlarda benim elimde olan desenli bantlar. İnternet de bir dünya güzel desenli bant görüyorum ama şimdiye kadar benim karşıma çıkmadılar. Fazla gezmeyen bir insan olduğum belli :) Gemlik de parlak olanlardan bolca mevcut güzel bir desen bulmak çok zor buradaki kırtasiyeciler pek zevk sahibi değil sanırım :) Ankara'ya gittiğimde de büyük kırtasiyelerde aradıklarımı bulamayınca sinirlenmiştim :) bantlara bakmak hiç aklıma gelmedi. Bu bantları da Berat'ın ultrason fotoğraflarını yapıştırarak bir defter hazırlamıştım onda kullanmak için almıştım. Çok iyi bantlar bulamasam da defter fena olmadı. Kuzum büyüdüğünde vereceğim hoşuna gider umarım :)



10 yorum:

  1. Sanırım benim blogda görmüşsün :)
    Seninkilerde güzel olmuş, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet sizin blogda görmüştüm :) kusura bakmayın hatırlayamadım yoksa adres yazmaya çok dikkat ediyorum.

      Sil
  2. şahane fikir bugün ilk defa aldım birşeyler yaparım diye bunu deneyeceğim.Paylaşımın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bende takip ettiğim bir blogda görüp hemen yaptım :)

      Sil
  3. bende pinterestte görmüştüm benzerlerini,çok güzel olmuş elinize sağlık,bizde dondurma çubuklarını boyayarak yapmıştık oğlumla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben takip ettiğim bir blogda görüp yaptım ama o da pinterest e görmüş :)
      Sizin yaptıklarınızı gördüm onlarda çok güzeldi. Yazın bol bol dondurma çubuklarından biriktireceğim yapılabilecek çok güzel şeyler var.
      Sevgiler..

      Sil
  4. Merhaba
    bende bu bantlardan arıyorum.internette satılan yerler var mı bildiğiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Ben kırtasiyeden aldım. Siz de bir kırtasiyelere bakın isterseniz bulabileceğinizi düşünüyorum. İnternetten almadım ama hepsiburada ve gittigidiyor da var. Desenli bant olarak aratırsanız çıkıyor ama onlarda çok çeşit yok. Başka satış yapan siteler vardır ama ben bilmiyorum.
      Desenli bantlarımı yapıştırdığım kağıdın sol tarafında olanlar 50 kuruş tanesi orta ve sağ tarafta olanlar 25 kuruş tanesi ben bu fiyata aldım.

      Sil
    2. yazmayı unutmuşum gittigidiyor da masking tape olarak aratırsanız farklı desen ve renklerde güzel bantlar var.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...