18 Ocak 2013 Cuma

Örgü Kitap Ayraçları


Büyük boy ataşların üstüne oya ipi ile örerek yaptım. Kitap ayraçları ara ara severek yaptığım bir çalışma.  
Sır Perdesi' ni okumaya başladım. Sherlock Holmes'un İtalyada geçen ilk ve tek macerasını konu alan polisiye bir roman. 
Bu hafta eşim ledli okuma gözlüğü aldı :) gece okuyamıyorum diye söyleniyordum ama bu haftada da yorgunluktan gece kitap okuyamadım fazla kullanma imkanım olmadı. İki tarafında da ledler var her ikisini açınca ışık gözümü alıyor. Benim için tek tarafı açmak yeterli. Kitaba taktığım okuma lambam daha iyiydi ama bozuldu maalesef  gözlüğü de sevdim artık gece okuyamıyorum bahanem de kalmadı :))
Dün yaptığım kırtasiye alışverişinde de kendime evalar aldım. Yeni uğraşım olacak inşallah bir başlayabilirsem. Dün akşam çerçeve yapacaktım ama Berat oyun oynamak isteyince kaldı. Şimdide masanın üstündeler. Daha önce hiç denemediğim bir malzeme çok istiyordum ama şimdi onlar bana ben onlara bakıyorum. İnşallah ortaya güzel şeyler çıkar :)




6 yorum:

  1. cok guzle gorunuyor ellerınıze saglık. yenı ayraclaırnızla ıyı okumalar sıze. bend e cocuklardna fırsat bulmaya baslayabılırım ıns.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk olunca bir çok şeye vakit kalmıyor. Sizin birde iki tane daha zor. Allah bizlere kolaylık onlara da sağlık versin. Berat büyüdükçe bende kitap okumaya fırsat bulamıyorum eskisi gibi.

      Sil
  2. ellerinize sağlık dikkarımı cekti güzel bir fikir olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. aaa sizde örgüden yapmışsınız oldukça güzeller :) pvcdende çok ii oluo gayet kullanılı mutlaka bekliyorum sizdn sizde yaparsnz emnm :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Deneyeceğim pvc den ayraç mutlaka :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...