28 Aralık 2012 Cuma

Kutsal Resim - Osman Aysu

Kutsal Resim - Osman Aysu
Sayfa Sayısı : 310
Ephesus Yayınları


Bu türdeki kitapları çoğunlukla yabancı yazarlardan beğenerek okudum okuyorum. Yazarlarımızdan bu türde kitaplar okumak beni mutlu ediyor.
Kitabı sıkılmadan okudum ama muhteşem diyemem güzel bir kurgu demek daha doğru olur benim için.
Kitap 'Asırlar Öncesi..'nden kısa bir bölümle başlayıp daha sonra 'Zamanımız' olarak devam ediyor. Asırlar önce çizilmiş bir portre, ressamlar ve portreye sahip olmak isteyenlerin teklifleri - ısrarları - zorlamalarının konu edildiği yer yer heyecanlı bir kitap. Okumayanları düşünerek fazla detaya girmek istemiyorum tadı kaçmasın. Kitabın sonu ise beklentilerimin altındaydı. Nedenine gelince bu kadar mutlu sonları bu türdeki kitaplarda beğenmiyorum. Alışmışım tabi ölümlere, hırpalanmalara, kayıplara şimdi böyle çok mutlu bitince olmadı dedim :)
Yazımın başında da söylediğim gibi sıkılmadan okudum. Beklentilerinizi çok yüksek tutmamak koşuluyla okumanızı tavsiye ederim.
Kapak tasarımını beğendim.
Osman Aysu'nun daha önce Büyük Hesaplaşma ve Casus kitaplarını okudum.


okudum kelimesini ne kadar çok kulladım çok okuyan biriyim ben çok :) iş yazamaya gelince sınıfta kalıyorum :)

4 yorum:

  1. Aklımın bir köşesine yazıyorum tavsiyenizi. :)
    Blogunuza göz attım hoşuma gitti takipteyim sizi de beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. okuma lısteme almak ısterım ılgıncmıs

    YanıtlaSil
  3. Bende iki tane idi birini hediye ettim biri bende ama okumaya zaman bulamadım henüz..güzel yorumlamışsın okudum kelimesi bol olsa da ziyan yok bende bazen yazarken ondan sonra yı çok kullandığımı farkediyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım blogumda ki ilk ve tek kitap yorumum :) Bu kitabı Ephesus Yayın evinin düzenlediği bir yarışmada kazanmıştım. Okumayı seviyorum ama yazma konusunda başarılı değilim o yüzden kitap yorumlamaktan uzak duruyorum :)
      Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...